SERVICII

Servicii

Traduceri Autorizate

Traduceri Legalizate

Traduceri Tipizate

Interpretariat

***

Esti traducator autorizat?

Te asteptam in echipa AHR.

***

SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

AI REDUCERE 10% LA TOATE COMENZILE ONLINE

Îți răspundem în aproximativ 1 oră, Luni-Vineri, orele 09-17.

***

Garanția unor servicii de calitate, așa cum ți le dorești!

DE CE AHR TRADUCERI

Agenția de Traduceri AHR a fost înființată în anul 2005, pentru a oferi clienților cea mai bună experiență, atunci când au nevoie de servicii de traduceri de specialitate.

AHR Traduceri a castigat increderea clientilor persoane juridice, clienti-corporatii, instituțiilor publice, persoane fizice, finalizând comenzi in domenii diverse, fiind în TOP 10 firme de traduceri din România.

CE FACEM pentru tine

Știm că dorinta fiecărui client este diferită și personalizata, motiv pentru care îți oferim soluții optime, utilizând experiența acumulată de la clienții parteneri si anii de activitate sustinuta.

Echipa noastră îți asigură o gamă completă de servicii de traduceri autorizate, traduceri legalizate, interpretariat autorizat.

Analiză și ofertare

Analizăm atent cererea ta, identificăm cei mai potriviți traducători și îți trimitem cea mai corecta ofertă de traducere, în raport calitate/preț.

Execuție și livrare la termen

Asiguram servicii complete de traduceri autorizate/legalizate, cu posibilitatea livrării rapide, prin curier, oriunde in UE sau alta tara.
Indiferent în ce oraș din Europa locuiești, acoperim serviciile de traduceri autorizate, în principalele orașe din Europa: Londra, Viena, Bruxelles, Sofia, Praga, Paris, Berlin, Atena, Dublin, Roma, Oslo, Amsterdam, Lisabona, Moscova, Belgrad, Madrid, Stockholm, Kiev, Budapesta.

Confirmare comandă

După confirmarea comenzii, îți vom transmite o factură fiscală pentru serviciile solicitate, ce poate fi achitată online.

Clienți mulțumiți

Capacitatea noastră de a livra servicii de calitate, se traduce în succesul activității dumneavoastra.
Este tot ceea ce ne dorim împreună.